Szybka dostawa Bezpieczne zakupy
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Sposoby dostawy | Nazwa | Czas dostawy | Cena |
---|---|---|---|
Odbiór osobisty | Odbiór osobisty | Odbiór w sklepie | Za darmo! |
Kurier GLS | Kurier GLS | 24h | 14,00 zł |
Kurier GLS pobranie | Kurier GLS pobranie | 24h | 17,00 zł |
InPost Paczkomaty | InPost Paczkomaty | 24h - 48h | 9,47 zł |
InPost Paczkomaty pobranie | InPost Paczkomaty pobranie | 24h - 48h | 11,92 zł |
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 3 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 3 points które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,00 zł.
Zostaw swój numer, oddzwonimy do Ciebie.
Pasta polerska G3 Farecla to uniwersalny produkt który znajduje swoje zastosowanie w wielu warsztatach lakierniczych, nadaje się do polerowania ręcznego jak i maszynowego. Doskonale usuwa zarysowania z powierzchni różnego typu jednocześnie nadając polerowanej powierzchni wysoki połysk.
Pestę polerska Farecla jest zalecana do powierzchni:
Pastę polerską Farecla można stosować do polerowania ręcznego i maszynowego jednak w obu przypadkach przed przystąpieniem do pracy powinno się upewnić czy powierzchnia którą chcemy wypolerować nie zawiera wad lakierniczych (nie zawiera wosku, wtrąceń, śmieci czy zacieków) Jeśli powierzchnia posiada owe wady wtedy należy użyć papieru ściernego do szlifowania na mokro o drobnej gradacji w celu pozbycia się wad. Po przygotowaniu powierzchni można przystąpić do polerowania.
W przypadku polerowania ręcznego należy nanosić pastę wilgotną i czystą ściereczką z mikrofibry poruszający ją kolistymi ruchami po polerowanej powierzchni w celu zapewnienia równomiernego pokrycia.
Polerowanie maszynowe dzięki dużej ilości obrotów ( 1500 ~ 1800/min) jest dużo bardziej efektywne. Jednak trzeba uważać by do polerki używać gąbek o niskiej lub średniej wartości ( GMOP Standard - Biała, GMOP Medium - Pomarańczowa). Gąbka powinna być cały czas wilgotna podczas pracy dzięki czemu unikniemy rozprysku pasty i nadmiernej temperatury wynikającej z polerowania)
Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje. Dowiedz się więcej.
* Pola wymagane
lub Anuluj